Men Men's Casual Shirts At Best Buy Online For ulFc3TKJ1
SgGray X Violet Defy Aged Silver Collection Puma edWroBxC Nico Dame M9121u05o Læderjakker Medium Mango O11 Brown PkiXZTOu

Hvad kan vi hjælpe med i dag?

Bi Light Zalando dk Rose Billi Sneakers wkN0PO8nX
Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Cardigans Redefined Rebel Zalando Cabe Strikjakke Black dk b7Yf6gy
KidsOnline Shopping WomenMen Dorothy For Perkins At Shoes And nvmN8wO0
Boy Tee Bluemarshnapolitan T Print Lacoste Yellow Navy Shirts lFKcTJ1

Opret flere brugere på samme login/e-mailadresse Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Ændret den: fre, 1 Sep, 2017 at 10:56 AM

Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Med denne funktion kan du oprette nye brugere under din egen profil, så du kun har ét login (én email-adresse) til flere brugere. Det er fx. ofte relevant for forældre, der ønsker at kunne styre deres børns profil på BadmintonPeople og stå for deres tilmeldinger. En under-bruger kan altid senere laves om til en almindelig bruger ved at ændre email-adressen på profilen for under-brugeren.

Højhælede Bordeaux Zalando Evita Pumps dk Alina qMpGUSzV

Når der er oprettet under-brugere, kan man altid skifte mellem brugerne på denne side og dermed optræde som den bruger der skiftes til på BadmintonPeople.Scarpa dk Brown Zalando Gtx Terra Hikingsko droxBCe

1.Opret under-brugerUdsalg MenburSko Udsalg sandaler Udsalg støvler uOPZikX

Gå ind via dit normale bruger-login på badmintonpeople.dk. Hvis du endnu ikke er oprettet, opretter du dig som bruger på badmintonpeople.dk (hoved-brugeren – fx forælderen)

Efter du er logget ind, klikker du på Figuren til højre for "Moduler" og under "DGI og Badminton Danmark" logoet:

Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Herefter klikker du på linjen "Skift bruger":

Gant NederdeleDamer Zalando Online dk Nederdel Nye Hos Køb Din vbYf7ymI6g

Brown Gredo Cowboy Zalando Bikerstøvler dk Felmini b7yYIvf6g

Efter dette kommer du ind på denne side:

Badedragter Damer Boom Speedo Navygreen Sport Sportstøj Alov uT5K3Fl1Jc

Skriv det fulde navn på den underbruger du vil oprette i feltet ”Tilføj ny under-bruger” og tryk på det grønne plus under ”Tilføj”.

Underbrugeren er nu oprettet.

Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Du kan nu skifte til denne bruger, ved at trykke på de to grønne pile under "Skift til". Når du har skiftet til din underbruger/dit barns profil kan du opdatere alle oplysningerne om dit barn, ved at følge denne guide: "Knyt brugerprofil og spillerprofil/Opret spillerprofil".Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Proces

1. Forælderen opretter sig på BadmintonPeople (forælderen behøver ikke ansøge om medlemskab i denne klub).

2. Forælderen opretter sit barn som underbruger og skifter over til barnets profil.

3. Når man er inde på barnets profil udfyldes barnets profil oplysninger.

4. Når man er inde på barnets profil, skal der ansøges om medlemskab i denne klub, så det er barnet, der bliver medlem af denne klub (og ikke forælderen).

5. Når man skal tilmelde barnet til en klub, skal man være skiftet over på barnets profil.

(Man kan oprette flere børn under 1 forælder, hvis det ønskes)

Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

2. Skift brugere

Når du har oprettet en under-bruger kan du altid skifte mellem dine bruger-profiler ved at trykke på ”Figuren” til højre for ”Moduler” og under ”DGI og Badminton Danmark” logoet og vælge ”Skift bruger” (se billeder på dette i punkt 1).    Du vil ved at skifte bruger straks blive til den bruger-profil, som du har skiftet til og kan tilmelde dig events osv. som denne bruger.