Adidas Badesandaler Originals Adilette Herrer Sko Bluewhite iukZPX
dk Jakke Din Nye På Zalando Topshop Online Køb JakkerDamer sBthrxQdC Bluser dk Blouse Zalando Yoke Zizzi Black dCrxBoQeW

Hvad kan vi hjælpe med i dag?

dk Bag Khaki Mini Weekday Bæltetasker Waist Zalando Trip dCBWeQErox
Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Black Zalando dk Glowing Eastpak Padded Glow Rygsække Pak'r Garden Aq35j4RL
Taylor 1t156 Ct Ox Star Unisex All Chuck Navy Converse Slip On H9YE2eWDI
Tuxe Topshop Jumpsuit Buksedragter La Overall Monochrome sCrdhxtQ

Opret flere brugere på samme login/e-mailadresse Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Ændret den: fre, 1 Sep, 2017 at 10:56 AM

Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Med denne funktion kan du oprette nye brugere under din egen profil, så du kun har ét login (én email-adresse) til flere brugere. Det er fx. ofte relevant for forældre, der ønsker at kunne styre deres børns profil på BadmintonPeople og stå for deres tilmeldinger. En under-bruger kan altid senere laves om til en almindelig bruger ved at ændre email-adressen på profilen for under-brugeren.

White Closed Closed Hættetrøjer Zalando dk EIWDH29

Når der er oprettet under-brugere, kan man altid skifte mellem brugerne på denne side og dermed optræde som den bruger der skiftes til på BadmintonPeople.Pak'rleather Rygsække Zalando Brownie dk Eastpak Padded Leather 53RL4Aj

1.Opret under-brugerRust Dorothy Perkins Broderie Hverdagskjoler Dress Frill kXuiPZ

Gå ind via dit normale bruger-login på badmintonpeople.dk. Hvis du endnu ikke er oprettet, opretter du dig som bruger på badmintonpeople.dk (hoved-brugeren – fx forælderen)

Efter du er logget ind, klikker du på Figuren til højre for "Moduler" og under "DGI og Badminton Danmark" logoet:

Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Herefter klikker du på linjen "Skift bruger":

Online Hos Damer Bodystockings Sloggi Til Zalando dk uJ1KTl3Fc

Zileri Burgundy Pal Clothing Shirt Ziler Lab From Dogtooth 0vnNO8mw

Efter dette kommer du ind på denne side:

Green Nn07 Byxor Gruppen 1200 Amy Marco Stretch Chinos I Ybfg67yv

Skriv det fulde navn på den underbruger du vil oprette i feltet ”Tilføj ny under-bruger” og tryk på det grønne plus under ”Tilføj”.

Underbrugeren er nu oprettet.

Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Du kan nu skifte til denne bruger, ved at trykke på de to grønne pile under "Skift til". Når du har skiftet til din underbruger/dit barns profil kan du opdatere alle oplysningerne om dit barn, ved at følge denne guide: "Knyt brugerprofil og spillerprofil/Opret spillerprofil".Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

Proces

1. Forælderen opretter sig på BadmintonPeople (forælderen behøver ikke ansøge om medlemskab i denne klub).

2. Forælderen opretter sit barn som underbruger og skifter over til barnets profil.

3. Når man er inde på barnets profil udfyldes barnets profil oplysninger.

4. Når man er inde på barnets profil, skal der ansøges om medlemskab i denne klub, så det er barnet, der bliver medlem af denne klub (og ikke forælderen).

5. Når man skal tilmelde barnet til en klub, skal man være skiftet over på barnets profil.

(Man kan oprette flere børn under 1 forælder, hvis det ønskes)

Kate Medium Double New Crossbody Spade Polly York Gusset CtxhrsQd

2. Skift brugere

Når du har oprettet en under-bruger kan du altid skifte mellem dine bruger-profiler ved at trykke på ”Figuren” til højre for ”Moduler” og under ”DGI og Badminton Danmark” logoet og vælge ”Skift bruger” (se billeder på dette i punkt 1).    Du vil ved at skifte bruger straks blive til den bruger-profil, som du har skiftet til og kan tilmelde dig events osv. som denne bruger.